Jezus wandelt op het water

Aflevering 8
Week 8

 

Vakantiebijbelweekprogramma in de voorjaarsvakantie

Wij hebben twee vijfdaagse vakantiebijbelweekprogramma's die je in de voorjaarsvakantie zou kunnen gebruiken. De thema's zijn David of Daniel en elk programma bevat spellen, knutsels en meer. Vanaf maandag 22 februari zijn ze dagelijks te zien hier op de Henkie Show.  Bij deze programma's zitten twee volledige werkboeken voor als je als kerk hiermee aan de slag wilt en de kinderen thuis materiaal wilt meegeven. Als je ons even mailt, dan sturen wij je de PDF werkboeken toe: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk nieuws

Door de gezondheidsklachten van Matthijs kan hij voorlopig geen nieuwe Henkie Show afleveringen maken. Je kunt hier meer over zijn situatie lezen
Vandaar dat we vanaf 2021 wekelijks bestaande Henkie Shows gaan herhalen tot aan de zomer.
Dit betekent dat sommige kinderen deze filmpjes al gezien zullen hebben, en ook dat er referenties in zitten over de lockdown, en het niet naar school kunnen enz, maar zo kunnen we toch een wekelijks programma aanbieden.Er zitten tevens wel veel verwerkingen en extra filmpjes bij deze oude Henkie Shows, die goed bruikbaar zijn voor het kinderwerk.

 

HenkieNieuws ontvangen?

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Geef een gift

Ondersteun ons door een eenmalige  gift te geven op onze donatiepagina.

Website met liefde gemaakt door:  Comyoo logo vierkant animatie

Content en Copyright: Matthijs Vlaardingerbroek
Privacy verklaring